Hete Chilisaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit in de rapsolie de sjalotten samen met knoflook tot ze zacht zijn.Doe er de pepers er bij en bea 5 minuten mee.Roer er de tomaatblokjes, de suiker en de vissaus met 1 dl water door.Laat op matig vuur 10 min. koken.Pureer het mengsel in de keukenmachine.Breng het op smaak met zout,afkoelen.

Hete Chilisaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept