Crijo-jo (Antilliaanse Hete Pepersaus)

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak in olie een gesnipperde ui, prei, groene paprika en ?2 Madam Jeanets glazig. Doe er 4 lepels ketchup, 4 lepels sojasaus en 1 dl water bij en kook in. Voeg er 4 lepels piccalilly zonder groente en 4 lepels azijn bij.

Crijo-jo (Antilliaanse Hete Pepersaus) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spareribs Crijo-jo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept