Cimichurri De Perejil

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de knoflookteentjes en snijd ze fijn of druk ze door een knoflookpers. Was de peterselie, snijd de stengels af en snijd het blad fijn. Hak de verse oregano fijn. Meng alle ingredienten door elkaar en doe het mengsel in een aardewerken, porseleinen of glazen pot die goed afgesloten kan worden. laat pot met inhoud circa 24 uur op kamertemperatuur staan.

Cimichurri De Perejil is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdsoep met beenham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep Met Beenham
0-10 min -
Bekijk recept
Mosterdsoep Met Beenham
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pikante Argentijnse Vleessaus
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Pikante Argentijnse Vleessaus
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept