Zoek
Vissaus (gravlaxsas)
10-20 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
7 eetl. olie
2 eetl. azijn
2 eetl. mosterd
1 eidooier
losgeklopt
1 eetl. suiker
0,25 theel. zout
0,25 theel. gedroogd
Bereiding
Doe alle ingredienten in een kleine pot en sluit die goed af. Schud het krachtig tot alles vermengd is. Serveer bij zalm, vis in ′t zuur, gekookte kreeft of krab.
Vissaus (gravlaxsas) is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gravlaxsas
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min
Snack
Bekijk recept