Een SUPER Portsaus Van Meesterkok Michel Roux

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat in een steelpan de helft van de boter smelten. Zweet er de sjalotten in tot ze zacht zijn. Voeg dan de champignons en cranberry s toe en laat 3 tot 4 minuten zachtjes koken. Giet er de port bij, voeg de sinaasappelschil toe en laat alles met een derde inkoken Voeg de bouillon toe en laat 25 minuten sudderen waarbij u zo nodig het oppervlak afschuimt. Passeer de saus door een puntzeef, wals er de rest van de boter door en breng de saus tot slot op smaak met zout en peper.

Een SUPER Portsaus Van Meesterkok Michel Roux is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands aspergemaaltje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept