Vuur En IJsrelish

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de wijnazijn, het zout, het selderijzaad, het mosterdzaad, de suiker, de cayenne en het water in een sauspan. Laat dit een minuut doorkoken. Giet de saus dan over de groenten in de kom. Laat dit tot kamertemperatuur afkoelen en zet de kom vervolgens nog tenminste drie uren in de koelkast. Schep de groenten van tijd tot tijd even om.

Vuur En IJsrelish is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept