Zoek
*Cumberlandsaus
0-10 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dl rode port - 1 eetlepel maizena - 1 eetlepel bruine basterdsuiker - 1 theelepel mosterdpoeder - 1 mespunt gemberpoeder - 4 eetlepels rode bessengelei - 1 eetlepel sinaasappelrasp - 1 dl vers geperst sinaasappelrasp - 2 eetlepels citroensap Hulpmiddelen Dit is een recept voor in de magnetron.
Verwarmen op een andere manier: naar inzicht Hulpmiddelen - Dit is een recept voor in de magnetron.
Verwarmen op een andere manier: naar inzicht Bereidingswijze 1-port met maizena
basterdsuiker
mosterdpoeder en gemberpoeder vermengen en (afgedekt) 2 minuten op 100% verwarmen. De rest van de ingredienten erdoor roeren en (onafgedekt) 2-3 minuten op 100% verwarmen tot de saus heet en gebonden is Serveertips Direct ser
Bereiding
1-port met maizena, basterdsuiker, mosterdpoeder en gemberpoeder vermengen en (afgedekt) 2 minuten op 100% verwarmen. De rest van de ingredienten erdoor roeren en (onafgedekt) 2-3 minuten op 100% verwarmen tot de saus heet en gebonden is
*Cumberlandsaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Pate Met Cumberlandsaus
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
CUMBERLANDSAUS
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Cumberlandsaus
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Pate Met Cumberlandsaus
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
CUMBERLANDSAUS
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Cumberlandsaus
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept