Marmelade Van Gember En Uien

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de gepelde uien in ringen van 5 cm dik en snijd desgewenst de grote buitenste ringen doormidden. Verhit de olie in een middelgrote steelpan met een dikke bodem. Schep de ui en de rozemarijn door de hete olie en laat af en toe omscheppend 10 minuten fruiten tot ze licht gekleurd zijn. Blus af met de wijn en de azijn en roer er de basterdsuiker en de gemberwortel door. Breng tot tegen de kook, voeg wat peper en zout toe, draai het vuur laag en laat 1 uur en 15 minuten heel zachtjes koken tot vrijwel al het vocht is verdampt. Verwijder de rozemarijn, schep in een kom en serveer warm of koud bij de bonenkoekjes.

Marmelade Van Gember En Uien is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde primo appelen in de oven
1 min Nagerecht
Bekijk recept