Esterhazy-saus

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-de ui schillen en evenals de andere groenten wassen en laten uitlekken. -al de groentes in zeer fijne reepjes snijden -in de hete boter glazig laten worden -bestrooien met de zoete paprika en de bloem -voorzichtig roeren en laat de bloem lichtbruin kleuren -ondertussen laten we de bouillon en de wijn inkoken tot 3 dl -voeg dit bij de ui en bloem, en laat binden -op een zacht vuur 15 min laten doorkoken -met zout-peper-scherpe paprika , en een beetje suiker maken we de saus pikant op smaak af -als de pan van het vuur is roer je de zure room erdoor

Esterhazy-saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept