Teriyaki (circa 0,5 Liter)

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de bosui, de knoflook en de gemberwortel met de sesamolie in een steelpan en roerbak een paar tellen op laag vuur. Voeg de sojasaus, de sake of de sherry, de suiker en de bouillon toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken. Roer de maizena aan met een scheutje koud water en roer door de saus. Breng de saus aan de kook en laat op laag vuur regelmatig roerend 2 tot 3 minuten zachtjes doorkoken.

Teriyaki (circa 0,5 Liter) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomer-bowl
10 min
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Teriyakispiesen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept