Creperolletjes Met Prei En Champignons

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem in een mengkom. Klop de eieren en de melk erdoor tot er een glad papje ontstaat. Laat 10 minuten staan. Vet een grote vlakke pan in. Giet ca. 1/5 deel van het mengsel in de pan en verdeel over de hele pan. Bak aan beide kanten goudgeel. Neem de crepe uit de pan en bak van het overige beslag nog 4 crepes. Smelt in een kleine pan de boter. Fruit hierin de prei en de champignons tot ze glazig zijn. Roer de citroenpeperkruiden erdoor. Snijd elke crepe in 5 punten. Leg op de smalle eindjes 1 theelepel vulling en rol de crepes op. Leg ze op een ingevette bakplaat en verwarm ze vlak voor het serveren in een oven die op 180?C is voorverwarmd. Tip: De crepes kunnen maximaal 2 dagen van tevoren worden bereid en afgedekt in de koelkast worden bewaard.

Creperolletjes Met Prei En Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wildbouillon Met Creperolletjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Creperolletjes Met Prei En Champignons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept