Rundersate Met Pindasaus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sate: Vlees ontdoen van overtollig vet en pezen, in dunne reepjes snijden en aan 8 sateprikkers rijgen. Olie, honing en ketjap in een schaaltje mengen. Vlees op een licht beolied rooster leggen en met het oliemengsel bestrijken. 12 min. roosteren onder een matige grill en af en toe met het oliemengsel bestrijken. Pindasaus: pindakaas, ketjap, water en chilisaus in een kleine pan op matig vuur gladroeren.

Rundersate Met Pindasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rundersate
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Rundersate
30-60 min -
Bekijk recept