Mozart Bonbons

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de noga in kleine stukjes (1,5 x 1,5 cm), vorm hiervan balletjes en zet die op een koele plaats. Roer de marsepein romig en voeg de kirsch en pistachenoten toe. Kneed dit samen met de 125 gr poedersuiker. Vorm uit deze massa een ca 2 cm dikke rol en snijd die in plakjes (even- veel plakjes maken als er nogaballen zijn). Druk de marsepeinplakjes op een met poedersuiker bestoven aanrecht en leg de nogaballetjes erop. Sla de marsepeinmassa eromheen, druk hem vast, druk de randen goed aan en maak hier balletjes van.Los de chocoladeglazuur volgens aanwijzingen op de verpakking op. Doop er de mozartbonbons met twee vorkjes in en leg ze op een taartrooster of bakpapier. Bewaar ze daarna koel in cellofaan zakjes of gesloten glazen of porseleinen schaaltjes.

Mozart Bonbons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas
35 min Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons met geitenkaas
Snack
Bekijk recept

Mozart Bollen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept