Vitello Tonnato

6
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tonijn laten uitdruipen en met een vork uiteen plukken. De ansjovisfilets afspoelen en droogdeppen. Tonijn, ansjovis, kappertjes en eieren pureren met mixer. Langzaam de olijfolie en een paar eetlepels kooknat toevoegen, zodat de saus een romige constentie krijgt; op smaak brengen met peper, zout en citroensap. Het garen van het kalfvlees halen. Het vlees in zeer dunne plakken snijden en die op een bord leggen; daaroverheen de tonijnsaus gieten.

Vitello Tonnato is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vitello Tonnato al modo di Giovanni e Marco
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept