ITALIAANSE RUNDERLAPPEN Met Balsamico En Rode Wijn.

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de runderlappen met peper. Verhit 40 gr.boter in een koekenpan en bak daarin de runderlappen een voor een bruin. Neem de laatste runderlap uit de pan!
  • 2 Voeg 10 gr.boter aan het achtergerbleven braadvet toe en fruit hierin de ui,knoflook en tomatenpuree ca. 3 min. op een zacht vuur. Laat de oregano en laurier kort mee fruiten.
  • 3 Verwarm intussen de bouillon en wijn in een steelpan.Voeg het vlees de warme bouillon met wijn en balsamico-azijn aan het uienmengsel toe.Breng het geheel aan de kook.
  • 4 Laar het vlees met het deksel schuin op de pan in ca
  • 21/2 uur gaar sudderen. Bind de jus eventueel met allesbinder. Lekker met courgette en macaroni gegrati- neerd met Parmezaanse kaas.

ITALIAANSE RUNDERLAPPEN Met Balsamico En Rode Wijn. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept