Kwark-Panna Cotta Met Frambozensaus

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine 10 min. in koud water. Knijp hem uit. Breng de melk met de helft van de slagroom, de vanillesuiker en de suiker aan de kook. Laat het inkoken tot het ongeveer de helft dikker is. Knijp de gelatine uit en los hem op in dit mengsel. Klop de rest van de slagroom stijf en schep het met de kwark door het gelatinemengsel. Giet dit in de vormpjes en laat het in de koelkast minstens 4 uur opstijven. Vlak voordat je gaat eten, maak je de frambozensaus: doe de frambozen met de limonadesiroop en de basterdsuiker in een pan en kook de frambozen stuk (niet teveel want wat hele frambozen in de saus is wel lekker). Zet het vuur uit en stort de panna cotta′s op 4 bordjes. Schenk de frambozensaus er over. MMM!!

Kwark-Panna Cotta Met Frambozensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met frambozensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met frambozensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept