Verkruimel de koekjes. Smelt de boter en meng de kruimels er door. Bedek de bodem van de spring vorm hiermee en stop de taartbodem in de koelkast. Klop de eiwitten stijf. Klop de mascarpone glad met de suiker, vanillesuiker, amaretto, koffie en 4 eidooiers. De eidooiers die je overhoudt worden niet gebruikt. Week de gelatine 10 min. in koud water. Knijp hem uit. Verhit de 4 eetlepels water in een pannetje. Zet het vuur uit en los de gelatine hier in op. Klop de eiwitten en de gelatine door het mascarpone mengsel. Verdeel de helft hiervan over de taartbodem. Strooi de helft van de frambozen er op en giet de rest van het mascarpone mengsel erover. Zeef er wat cacaopoeder boven en strooi de rest van de frambozen erop. Laat de taart minstens 3 uur in de koelkast opstijven. Als je hem wil gaan eten, rasp je de chocolade in krullen en strooi je die er over. AANVALLEN!!!
Tiramisu-frambozentaart is een recept van Smulweb.nl