Rozemarijn Bonbons

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de slagroom net de rozemarijnen een snufje zout tegen de kook aan.Laat op een sudderplaatje 40 min trkken BESLIST NIET KOKEN !!!!!! er onstaat op de room een vel NIET ROEREN. Haal de slagroom van het vuur en zeef dit. vang het vocht op en roer de wijnazijn erdoor. Smelt de pure en witte chocolade aubain marie, meng dit met het slagroommengsel. Klop met een mixer de boter erdoor. Laat afkoelen tot kamertemperatuur Smelt voor bodem en omhulsel de pure chocolade. Schep op bakpapier kleine hoeveelheden van de gesmolte chocolade en maak met de achterkant van een lepel dunne rondjes (ter grootte van een bonbon). Laat dit opstijven gaat het snelst in de koelkast. Doe de vulling in een spuitzak en spuit dit op de rondjes. Dompel de bonbons goed onder in de resterende chocolade en zet ze terug op het bakpapier. Laat hard worden . Strooi op ieder bonbon een paar korreltjes grof zeezout

Rozemarijn Bonbons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas
35 min Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons met geitenkaas
Snack
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept