Breng de slagroom net de rozemarijnen een snufje zout tegen de kook aan.Laat op een sudderplaatje 40 min trkken BESLIST NIET KOKEN !!!!!! er onstaat op de room een vel NIET ROEREN. Haal de slagroom van het vuur en zeef dit. vang het vocht op en roer de wijnazijn erdoor. Smelt de pure en witte chocolade aubain marie, meng dit met het slagroommengsel. Klop met een mixer de boter erdoor. Laat afkoelen tot kamertemperatuur Smelt voor bodem en omhulsel de pure chocolade. Schep op bakpapier kleine hoeveelheden van de gesmolte chocolade en maak met de achterkant van een lepel dunne rondjes (ter grootte van een bonbon). Laat dit opstijven gaat het snelst in de koelkast. Doe de vulling in een spuitzak en spuit dit op de rondjes. Dompel de bonbons goed onder in de resterende chocolade en zet ze terug op het bakpapier. Laat hard worden . Strooi op ieder bonbon een paar korreltjes grof zeezout