Snij met een broodmes de bovenkant van het ronde grote brood open en hou opzij, haal de binnenkant leeg tot op de korst;( gebruik een brood met volledige romdomom korst!!) strijk dan de binnenkant in met de olijventapenade mooi dik,leg dan een laagje chorizo en telkens goed platdrukken, een laag gele paprikas,dan courgettes,een laag blaadjes basilicum dan rode paprika, dan aubergines dan een goede laag tomatentapenade, dan groene paprika, dan de mozarella, en dan een laag spinazie,, en zo bouw je het brood volledig op en niet vergeten de lagen goed aan te drukken, je kunt dit doen op uw wijze maar gebruik wel de meeste ingridienten als hier boven aan gegeven.dan doe je een goede laag olijventapenade op het afgesneden stuk brood en leg dat bovenop het gat in het brood en druk terug goed aan. nu moet je het geheel in vershoudfolie draaien zodat het goed bijeen blijft zitten en leg het op zijn minst 12 uur in de ijskast met een gewicht erop, een goed boek doet wonderen...lol de dag erop kun je mooie sneden uit het brood snijden en dat dien je dan op met wat extra tapenade en wat verse sla, je kunt er ook en lekkere biestuk bij bakken en tesamen opdienen, het is ook echt tof om mee te nemen op een picknick je zult echt geliefd zijn als je dit je vrienden voorzet, het neemt wat tijd in beslag maar is o zo lekker!!!! http://community.webshots.com/photo/550986382/2531862780000782019NNFlml http://community.webshots.com/photo/550986382/2797589460000782019ujUuGJ op deze website vind je fotos van mijn creatie eet smakelijk en en veel leut als je het klaar maakt!