Toscaans Rundvlees

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het spek op laag vuur in +/- 10 min. krokant. Voeg de ui, knoflook, gedroogde peper, winterwortel, prei en bleekselderij toe en bak de groenten +/- 10 min zachtjes in het spekvet. Neem het spek en de groenten uit de pan.Verhit in dezelfde pan 2 el boter. Bestrooi het vlees met zout en peper en bak op hoog vuur rondom bruin. Voeg de tomatenpuree en het spek-groentenmengsel toe en bak nog +/- 1 min.Voeg het sinaasappelrasp, de rozemarijntakjes, rode wijn en bouillon toe en breng alles tegen de kook aan. Doe een deksel op de pan en laat het gerecht op laag vuur +/- 3 uur stoven tot het vlees gemakkelijk uit elkaar valt.Roer 1 el boter zacht en meng dit met de bloem tot een pasta (beurre manie). Roer de pasta door het stoofgerecht zodat het bindt en warm het gerecht nog +/-10 min door

Toscaans Rundvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Witlofschotel met kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met kip en broccoli
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met varkensreepjes
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept