Bak het spek op laag vuur in +/- 10 min. krokant. Voeg de ui, knoflook, gedroogde peper, winterwortel, prei en bleekselderij toe en bak de groenten +/- 10 min zachtjes in het spekvet. Neem het spek en de groenten uit de pan.Verhit in dezelfde pan 2 el boter. Bestrooi het vlees met zout en peper en bak op hoog vuur rondom bruin. Voeg de tomatenpuree en het spek-groentenmengsel toe en bak nog +/- 1 min.Voeg het sinaasappelrasp, de rozemarijntakjes, rode wijn en bouillon toe en breng alles tegen de kook aan. Doe een deksel op de pan en laat het gerecht op laag vuur +/- 3 uur stoven tot het vlees gemakkelijk uit elkaar valt.Roer 1 el boter zacht en meng dit met de bloem tot een pasta (beurre manie). Roer de pasta door het stoofgerecht zodat het bindt en warm het gerecht nog +/-10 min door