Breng in een grote pan ruim water aan de kook. Splits de eieren. Klop in een steelpan de dooiers met de helft van de basterdsuiker los. Hang deze pan in het kokende water en klop de dooiers tot een luchtige cr?me. Voeg al kloppend de helft van de Marsala toe en blijf kloppen tot een lichtgebonden vla. Laat deze afkoelen. Klop de koffie en eenvierde van het basterdsuiker door de mascarpone. Klop de slagroom met de rest van het suiker stijf. Klop de helft van de eiwitten stijf en spatel deze luchtig door de afgekoelde vla. Leg de helft van de lange vingers naast elkaar in een schaal. Sprenkel iets minder dan de helft van de Marsala erover. Verdeel hierover achtereenvolgens de helft van de vla, mascarpone en slagroom. Leg hierop de resterende biscuits en sprenkel de rest van de Marsala hierover. Verdeel de rest van de vla en mascarpone erover. Doe de rest van de room over in een spuitzak. Garneer de tiramis? met toefjes slagroom. Laat de tiramis? in de koelkast circa twee uur door en door koud worden. Bestuif de tiramis? v??r het opdienen met wat cacaopoeder.
Italiaans Zoete-kaasdessert is een recept van Smulweb.nl