Granita Di Limone Oftewel Citroengranite.

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Doe de suiker en 2 1/2 dl water in een pan of ketel en breng aan de kook. -Laat zachtjes koken tot de suiker is opgelost. -Laat de suikersiroop goed afkoelen en voeg er het citroensap en de rest van het water bij. -Roer goed en giet het mengsel in een plastic bak en vries het gedurende 3 uur in. -Haal de bak na een half uur uit de vriezer,schraap de bevroren delen langs de zijkanten ende bodem los met een vork en meng met het nog vloeibare gedeelte. -Herhaal dit elk half uur,totdat je een stevige schilferige massa hebt.

Granita Di Limone Oftewel Citroengranite. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Citroengranité met munt
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse ananasgranita
370 min-
Bekijk recept
Koken met koffie: Irish coffee, Koffiegranita en Mokkamelk
20 min
Bekijk recept
Aardbeiengranita met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept