Ossobuco Met Gremolata

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Peterselie in kom mengen met overige knoflook, ansjovis en citroenrasp. In kommetje maizena gladroeren met 2 el water. Schenkels overdoen in ovenschaal en warm houden. Maizena door achtergebleven saus roeren en 2 minuten al roerend laten koken tot licht gebonden saus. Tomatensaus over kalfsschenkels schenken en ossobuco bestrooien met gremolata.

Ossobuco Met Gremolata is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans stoofvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossobuco met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept