Geitenkaas In Grappa

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een marinade door knoflook, grappa, olijfolie, perterselie en wat versgemalen zwarte peper te mengen. Giet wat in een glazen of aardewerken schaal, leg de kaas er voorzichtig in en giet de rest van de marinade erover. Dek de schaal af en laat 24 uur marineren. Keer de kaas enkele keren. Haal de kaasuit de marina en serveer hem op kamertemperatuur met rucola, aangemaakt met extra virgin olijfolie en goede balsamico-azijn of gerijpte rode wijnazijn.

Geitenkaas In Grappa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Panna cotta met lauriersiroop en aardbeien
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsvlees met lavendelaroma
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met frambozen, amandelen en mascarpone
Lunchgerecht
Bekijk recept
Exotische vruchten in lekker sap met exotische sorbet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept