Tira-MonChou Cake

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gelatine weken in water.Ik kom Mon Chou met de suiker losroeren. In andere kom slagroom stijfkloppen. Gelatine uitknijpen en in helft van hete koffie oplossen.Koffielikeur door gelatinemengsel roeren.Koffiemengsel door Mon Chou mengsel kloppen.Slagroom erdoor spatelen. Rest van koffie in diep bord schenken en lange vingers 1 voor 1 snel door de koffie halen. Cakevorm vullen met laag lange vingers en 1/3 van Mon Chou mengsel. Dit nog 2 keer herhalen. Cake minstens 3 uur in koelkast laten opstijven. Cake uit de vorm nemen en bestrooien met cacaopoeder.

Tira-MonChou Cake is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Tira-roomkaascake
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Cake Van Tira Misu Met Monchou
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Italiaanse Tira Misu
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Tira-Monchou Cake
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept