Pitabroodjes Met Kipvulling

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep in een kom de plakjes kip , het zout, de peper, de kardemom, de kaneel, het kruidnagelgruis, de piment, de cayennepeper en het citroensap door elkaar. Laat de kip 4-6 uur of tot de volgende dag marineren. Verhit een wok tot hij zeer heet is en laat de olijfolie over de boden en zijkant uitlopen. Leg de plakjes kip in 2 porties na elkaar in de wok en roerbak ze vlug zodat ze niet aanbakken. Bak ze niet langer dan 2-3 min. Schep ze op keukenpapier om uit te lekken. Verwarm de grill voor. Leg de pita′s op het grillrooster en grilleer ze ca 2 min tot ze opzwellen en goudgeel worden, keer ze halverwege. Halveer de holle pita′s overdwars en leg in elke holte een slablad. Verdeel de kip over de broodjes, Strooi er de snippers ui over en schep er wat houmous bij. Garneer met toefjes basilicum en uienringen

Pitabroodjes Met Kipvulling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bastilla met kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Timballo
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Burrito's met kipvulling
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met kip citroen
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Pitabroodje met worst en komkommer
15 min
Bekijk recept
Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept