Zuccotto Con Arancia E Cioccolato

8
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bekleed een schaal (inhoud 1 liter) met plasticfolie en laat dat over de rand hangen. Doop de lange vingers in de wijn en bekleed de vorm met de lange vingers. Vul de tussenruimtes helemaal op met stukjes koek. Klop de slagroom stijf met poedersuiker en schep luchtig door de ricotta. Meng sinaasappelrasp, sinaasappelpartjes en chocola door de ricotta. Schep de vulling in de vorm en dek af met rest van de lange vingers (ook in wijn gedoopt). Dek af met plasticfolie en zet er een bord met een gewicht op. Laat minimaal een paar uur in de koelkast opstijven. Stort de zuccotto een plat bord en garneer met geraspte chocolade en cacaopoeder

Zuccotto Con Arancia E Cioccolato is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Valentijnrecept Zoete Kussen-fragole Con Cioccolato
0-10 min -
Bekijk recept
Salame Al Cioccolato
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Torta Di Cioccolato
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pasta Al Cioccolato
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Zuccotto
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Zuccotto
0 min
Bekijk recept