Tomaten-cremesoep Met Basilicum

4
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tomaten met het bouillontablet en een 1/2 liter water ca.8 minuten. pureer en zeef de soep. Was de basilicum en snijd hem in reepjes. Snijd de mozzarella in reepjes. Snijd het brood in plakken en rooster ze. Beleg 4 plakken brood om en om met mozzarella,tomaat en wat basilicum. Roer de creme fraiche en de rest van de basilicum door de soep. Verwarm de soep goed door. Schep de soep in borden en leg in ieder bord een belegd plakje brood. Serveer de rest van het brood erbij.

Tomaten-cremesoep Met Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept