Carpaccio Van Tonijn Met Groene Asperges

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de vinaigrette azijn met honing, peper en zout in de keukenmachine laten draaien en hier scheutje voor scheutje de olijf- en walnotenolie bij schenken. De tomaat onderdompelen in kokend water, ontvellen, in vieren snijden, de zaadjes verwijderen en het vruchtvlees in blokjes snijden. De sla wassen, drogen en in stukjes scheuren. De aangevroren tonijn (met behulp van de snijmachine) in dunne plakjes snijden en over de borden verdelen. De vinaigrette rond de tonijn scheppen en de asperges op de tonijn leggen. Met sla, tomaatblokjes, kervel en foreleitjes garneren.

Carpaccio Van Tonijn Met Groene Asperges is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept