Vitello Tonnato

2
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de tonijn samen met de room, ansjovis en azijn en breng de tonijnsaus op smaak met peper en zout. Schep op elk bord twee lepels saus en leg hier de plakjes fricandeau in. Verdeel de rest van de tonijnsaus over het vlees. Dek de borden af met plasticfolie en zet de borden minimaal twee uur in de koelkast. Bestrooi de vitello tonnato voor het serveren met de uitgelekte kappertjes.

Vitello Tonnato is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vitello Tonnato al modo di Giovanni e Marco
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept