Dop de tuinbonen twee keer, dan heb je een zachte smaak dop de erwtjes maak en bechamelsaus met de truffelolie en de bloem in een redelijke grote hoeveelheid.NIET TE DUN voeg daar de parmazaanse kaas bij in redelijke grote hoeveelheid. wees niet te zuinig met alles. doe de basilicum met een beetje warme melk in de blender en maak hier een groene saus van en voeg die bij de bechamelsaus blancheer de tuinboontjes (iets langer dan de erwtjes)en de erwtjes. leg onder in de schaal een laagje bechamelsaus. daarop de lasagnevellen. daarop een laagje tuinboontjes met erwtjes en een beetje bechamel. maak vervlogens weer een nieuwe laag lasagnevellen en ga door met de verschillende lagen tot de schaal vol is. sluit af met lasagnevellen en daarover een laag bechamelsaus. strooi er nog wat parmazaanze kaas op en zet hem in de oven totdat het gaar is.
Lasagne Met Tuinboontjes En Verse Doperwten is een recept van Smulweb.nl