Osso Buco Met Boschampignons

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wentel de plakken kalfsschenkel in de bloem en bak ze aan in wat olijfolie. Voeg de uien en de selderij toe en laat wat stoven. Kruiden met peper, tomaat en boschampignons toevoegen en overgieten met de rode wijn. Afdekken en ongeveer 1,5 uur laten sudderen op een laag vuurtje. Halverwege de schenkels eens omdraaien.

Osso Buco Met Boschampignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Osso buco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Osso Bucco
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco Met Kalfsschnitzels
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco.*
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept