Italians Rundvlees

3
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de runderlappen met peper.verhit de boter in een braadpan en bak hierin het rundvlees bruin.neem het rundvlees uit de pan.voeg in het achter gebleven braatvet de ui,knoflook,tomatenpuree en fruit deze 3 min aan op een zacht vuur.laat de oregano en laurier kort mee fruiten.verwarm intussen de bouillon en wijn in een steelpan.voeg het vlees,de warme bouillon met wijn en balsamicoazijn aan het uienmengsel toe.breng het geheel aan de kook.laat het vlees met het deksel schuin op de pan in ca ander half uur gaar sudderen.bind de jus evt met maizena af.

Italians Rundvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept