Gents Stoofvlees

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm het bier en schenk het bij het rundvlees.voeg kruidnagels,laurier blaaddjes,suiker en azijn toe en stoof met deksel zachtjes 1,5 uur.bestrijk het brood met mosterd en snijd het in kleine bokjes .schep ze door het vlees en stoof nog zachtjes 1 uur.verwijder de kruidnagegls en laurierblaadjes.

Gents Stoofvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gents stoofvlees
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gents Stoofvlees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept