Rundvlees In Abdijbier

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees in ca. 5 min rondom bruin. Voeg wortel en ui toe en bak deze ca. 3 min. mee. Doe het over in de slow cooker en voeg bier en azijn toe. Laat het 8 tot 10 stoven. Doe een uur voor het einde van de kooktijd de klein gesneden bleekselderij en de ontbijtkoek erbij. Breng op smaak met zout en peper.

Rundvlees In Abdijbier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenfilet met abdijbier
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
varkenshaasje in abdijbier
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met Ardense hesp in abdijbier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Achels abdijbier
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept