Varkensvlees

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelstenen. Pel de uien en snipper deze. Verhit vervolgens de olie in een braadpan en bak het vlees en de uien lichtbruin. Voeg het bier en de laurierblaadjes, tomatenpuree, mosterd, azijn en tijm toe. Stoof het geheel zachtjes met de deksel op de pan gedurende 1½ uur. Snijd intussen de prei in ringetjes en de geschrapte wortel in plakjes. Voeg de laatste 30 minuten de prei, wortel en gember toe. Breng het gerecht tot slot op smaak met wat peper en zout.

Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept