Pikante Kool

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de kool schoon en snijd in reepjes van ca 1 cm. Was de kool en doe in een vergiet. Meng er 1 el zout door en laat 4 uur staan. Verwijder de zaadjes van de spaanse peper en hak de peper en gember fijn. Spoel de kool af en laat uitlekken. Doe de kool in een schaal met deksel. Vermeng met de gember en spaanse peper. Vermeng 6 el suiker, 6 el azijn en 3 el sesamolie. Giet de saus over de kool en roer erdoor. Doe de deksel op de schaal en laat nogmaals 4 uur staan.

Pikante Kool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept