Leg het deeg op een licht met bloem bestoven werkvlak. Besla het deeg en plet het tot een grote cirkel. Strooi het bakpoeder in het midden van de cirkel en til dan de rand omhoog naar het midden. Knijp de randen stevig samen en kneed het deeg nog eens 5 minuten. Verdeel het deeg in 12 even grote balletjes. Dek ze ter voorkoming van uitdrogen af met een vochtige doek.Verhit voor de vulling een wok op hoog vuur en giet er de olie in en zwenk de wok even. Doe er het "gehakt" in en roerbak het 30 seconden. Voeg de oestersaus, suiker, rijstwijn, sesamolie en sojasaus toe en roerbak 1-2 minuten. Doe het mengsel in een kom en laat afkoelen.Neem elk balletje deeg en druk het op een licht met bloem bestoven werkvlak uit tot een cirkel van ca. 12 cm doorsnee. Schep een volle eetlepel vulling in het midden van elke deegcirkel en til dan de randen omhoog naar het midden. Knijp de randen stevig samen. Plaats elk broodje op een van de vierkanten bakpapier. Leg 6 broodjes in elke laag van een dubbele stoommand. Leg het deksel io de bovenste stoommand en laat 15 minuten sudderen boven een wok sudderend water.