Tigerprawns Op Friet Van Groete Met Romige Paprika-cremesaus

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de paprika′s uitlekken en haal zoveel mogelijk pitjes eruit.Kook de paprika′s samen met room ongeveer 5 minuten zachtjes in een steelpan,pureer dit dan tot een fijne saus.Breng op smaak met zout en peper. Snijd de aubergine en courgette in 1 cm schuine dikke plakken en snijd hier frieten van. Wentel beide soorten apart van elkaar door de bloem en bak ze ook apart in hete olie goudbruin,want de courgettefrieten zijn eerder gaar!Houd de groentefriet warm in de oven. Bak de garnalen met olie of boter gaar en rose in een hete koekepan.Schep een beetje van de saus in een diep bord en verdeel de groentefriet erop tot een bergje. Schik de garnalen rondom en garneer met flink veel blaadjes basilicum.

Tigerprawns Op Friet Van Groete Met Romige Paprika-cremesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm In Lent Ui-cremesaus
10-20 min -
Bekijk recept
GESTOOMDE PREI MET CREMESAUS
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Garnalen In Witte Wijn Cremesaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
witloof met kip in crémesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige Tigerprawns Met Heeeeeeel Veel Knoflook.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tigerprawns Met Een Dipsausje
0-10 min -
Bekijk recept
Tigerprawns op friet van groenten met een romige p
0 min
Bekijk recept