Hongaarse Goulash

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het vlees in blokjes. Verhit de olie in een pan en bak hierin het vlees snel bruin. Strooi de bloem en de paprikapoeder erover en laat dit even meebakken. Schenk de bouillon erbij en laat dit zachtjes pruttelen. Maak de uien schoon en snij ze in stukjes. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de uien lichtbruin. Voeg de uien met een eetlepel tomatenpuree toe aan het vlees. Maak de paprika′s schoon, snijd ze in stukjes en voeg deze ook toe aan de goelasj. Breng de goelash op smaak met peper en zout en laat het met een deksel op de pan nog ongeveer 2,5 uur zachtjes sudderen.

Hongaarse Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept