Pittige Rundergoulash

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui pellen en snipperen. Paprika′s schoonmaken, wassen en in grote stukken snijden. Runderlappen in blokjes snijden. In droge (braad)pan spekreepjes al omscheppend in ongeveer 4 minuten zachtjes bruin bakken. boter toevoegen en verhitten. Runderlappen toevoegen en in circa 8 minuten rondom bruin bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Ui, paprika en paprikapoeder erdoor scheppen en ongeveer 3 minuten meebakken. Bouillontablet erboven verkruimelen. Tomatenpuree, tomatenblokjes met vocht, wijn en 1 deciliter water toevoegen en geheel aan de kook brengen. Met deksel schuin op pan vlees in ongeveer 2 uur zachtjes gaar stoven. Intussen aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden. Aardappelblokjes aan vleesmengsel toevoegen. Goulash nog 20 minuten zachtjes laten sudderen. Zure room toevoegen en op smaak brengen met zout en peper. Bereiden: Zonodig goulash opnieuw zachtjes verwarmen.

Pittige Rundergoulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundergoulash met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash In De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash Van Oma
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse rundergoulash.
0 min
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept