Vlees in blokjes snijden en in 30minuten op kamertemperatuur laten komen. Uien en knoflook pellen en grof snipperen. Paprika en tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Aardappels schillen, in blokjes snijden en wassen. In braadpan olie verwarmen en hierin ui en knoflook fruiten. Pan van vuur nemen, paprikapoeder en karwijzaad over uienmengsel strooien en goed doorroeren. Pan weer op vuur zetten, vleesblokjes toevoegen en 2 minuten aanbraden. Zoveel warme bouillon in pan schenken dat vlees net onder staat. Geheel aan de kook brengen, vuur laag zetten en deksel schuin op pan leggen. Vlees ca. 1 uur en 30 minuten laten sudderen. Aardappel, paprika en tomaat door vlees scheppen en in nog 30 minuten met deksel schuin op pan zachtjes gaarsudderen. Yoghurt op kamertemperatuur laten komen. Yoghurt door goulash roeren. Goulash op smaak brengen met zout en peper. Lekker met witte rijst.