Indisch Stoofvlees.

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Doe de boter in een grote braadpan en bak hierin het vlees aan.
  • 2Blijven roeren op dat het vlees niet verbrand.
  • 3Haal het gebakken vlees uit de pan en doe het in de slow-cooker.
  • 4Bak de uien in het overgebleven bakvet en fruit ze glazig.
  • 5Voeg een klein blikje tomatenpuree toe en de knoflook.
  • 6Doe 3 dl runderbouillon bij het uienmengsel. En een flinke lepel sambal.
  • 7Roer alles goed doorelkaar en voeg het bij het vlees in de slow-cooker.
  • 8Er moet genoeg bouillon in zitten zodat het vlees onder komt te staan, en het lekker kan stoven.
  • 9Zet de slow-cooker 1 uur op high en 6-7 uur op slow.

Indisch Stoofvlees. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Koolrolletjes met Indisch gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep op z’n Indisch
20 min
Bekijk recept
Milde vissoep op z'n Indisch
20 min-
Bekijk recept