Zoek
Indisch Stoofvlees.
4
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kilo magere runderlappen
1 theelepel koenjit
1 theelepel sereh
1 theelepel djahe
1 theelepel ketoembar
1 theelepel laos
1 theelepel djintan
3 flinke uien
4 tenen knoflook
1 klein blikje tomatenpuree
1 flinke eetlepel sambal brandal
50 gram boter
zout
Bereiding
1
Doe de boter in een grote braadpan en bak hierin het vlees aan.
2
Blijven roeren op dat het vlees niet verbrand.
3
Haal het gebakken vlees uit de pan en doe het in de slow-cooker.
4
Bak de uien in het overgebleven bakvet en fruit ze glazig.
5
Voeg een klein blikje tomatenpuree toe en de knoflook.
6
Doe 3 dl runderbouillon bij het uienmengsel. En een flinke lepel sambal.
7
Roer alles goed doorelkaar en voeg het bij het vlees in de slow-cooker.
8
Er moet genoeg bouillon in zitten zodat het vlees onder komt te staan, en het lekker kan stoven.
9
Zet de slow-cooker 1 uur op high en 6-7 uur op slow.
Indisch Stoofvlees. is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Koolrolletjes met Indisch gehakt
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep op z’n Indisch
20 min
Bekijk recept
Milde vissoep op z'n Indisch
20 min-
Bekijk recept