Sinterklaasrecept OOSTERS - STOOFVLEES*

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de hamlappen in dobbelstenen en bestrooi ze met peper en zout. Pel de uien en snijd deze in grove stukken. Pel de teentjes knoflook en pers ze of hak ze fijn. Schil de gemberwortel en rasp deze. Halveer de rode peper,verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees fijn. Verhit de olie in een braadpan en bak de vleesblokjes lichtbruin. Roerbak de ui,knoflook,gember en peper drie min.mee. Schep de tomatenpuree erdoor en bak nog 1 min. Giet de ketjap en bouil- lon erbij en laat alles aan de kook komen. Het vlees moet onder het vocht staan. Zet de pan met deksel of een ovenschaal in de oven.Verlaagt de oventemperatuur na een half uur tot 160gr.C.en stoof minimaal 1 uur. Bind de saus eventueel voor het serveren met allesbinder of maizena. Lekker met rijst en sperciebonen of broccoli.

Sinterklaasrecept OOSTERS - STOOFVLEES* is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept