Chapchae is een Koreaanse mihoen, gemaakt van aardappelmeel. In plaats van biefstuk kan ook entrecote genomen worden. De sojasaus is optioneel. U kunt ook alleen zout gebruiken om het gerecht op smaak te brengen. Week de paddestoelen 1 uur voor het snijden in heet water. Snij het vlees in smalle lange reepjes van 5 centimeter lengte. Week de mihoen 15 minuten in heet water en laat deze uitlekken. Snij de wortel en courgette in lange smalle reepjes. Snij de ui in dunne plakjes. Hak de lente-uitjes, de paprika en de paddestoelen in reepjes van 5 centimeter lang. Klop de eieren, bak ze en snij ze in lange smalle reepjes. Verhit de olie in de braadpan en bak het vlees tot het licht bruin is. Voeg dan de groenten toe en bak nog 2 minuten op hoog vuur onder voortdurend roeren. Voeg de mihoen toe en roer het geheel even door. Breng op smaak met zout en/of sojassaus en laat het geheel nog 4 minuten sudderen. Leg de groenten op een schaal en decoreer het gerecht met eierreepjes.
Koreaanse Mihoen Met Gemengde Groenten En Rundvlees is een recept van Smulweb.nl