Zwaardvis Ceviche

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de vis, tomaten, ui, knoflook, koriander en muntblaadjes laag op laag in een schaal. Giet het limoensap erover en bedruppel met gembersiroop. Druk alles goed aan, zodat alles bedekt wordt met het sap. Dek schaal af met huishoudfolie en zet in koelkast om minstens 12 uur te laten marineren. Schep de vis gedurende die tijd 1 keer om.

Zwaardvis Ceviche is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met zwaardvis
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vispotje met paprika en tomaat
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept