Varkensrib Met Ananas

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt 50gram boter in een pan en als ze heet is sauteer dan de rollade aan alle kanten bruin.voeg wat peper en zout bij en 1 glaasje rum, zet de deksel op de pan en laat anderhalf uur op zacht voor smoren. schil de appels, haal er het klokhuis uit en snij ze in 8 paartjes. smelt 30 gram boterin een pan en laat hierin op een zacht vuur de appels wat kleur krijgen. haal ze uit de pan en houd ze warm. schil de ananas,snij ze in plakken , haal het harde gedeelte uit het midden van de schijvenweg, smelt de rest van de boter in de pan van de appelen en sauteer hierin de ananasschijven snel in de boter bruin. waneer het vlees klaar is,halen we het uit de pan , leggen het op een voorverwarmde schaal en omringen het met appel en ananasschijven.deglaceer de saus van het vlees met een beetje rum.schraap alle aanbaksels op de bodem goed los en flambeer met de rest van de rum het vlees schenk de saus over het vlees en serveer.

Varkensrib Met Ananas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde varkensrib met artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad Met Apfelcorn
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Varkensrib Onder Grill
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkensrib met groenten
0 min
Bekijk recept