Spaanse Runderstoof Met Bokbier

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees in de verhitte olijfolie rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en fruit de ui, knoflook, paprika, chorizo en de specerijen. Voeg het bier toe en laat aan de kook komen. Doe dan het vlees en de olijven erbij, maak op smaak met zout en peper en laat dit op een zacht (vlamverdeler!) pitje minstens 2 uur stoven met deksel op de casserole. Bind aan het einde van de stooftijd met de allesbinder.

Spaanse Runderstoof Met Bokbier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsoep met bokbier en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met bokbier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofschotel met kruidnagel en bier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met eitjes, bietjes en prei
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept