Stoofpot Op Zijn Spaans

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelstenen, strooi er peper en zout over. Verhit de boter en bak het vlees snel aan beide kanten bruin. Doe de gesnipperde uien en knoflook er bij, giet de bouillon er bij en zorg dat het vlees net onder staat. Laat het vlees 1 uur stoven. Snijd intussen de wortelen, bloemkool en paprika′s klein en doe deze met de doperwten en de sperzieboontjes bij het vlees. Laat ze stoven tot ze gaar zijn.

Stoofpot Op Zijn Spaans is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria
15 min
Bekijk recept
Tijgergarnalen op zijn Spaans
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante rode dipsaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige taartjes met salsa van garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept