Stoofvlees Op Zijn Surinaams

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met peper,zout en nootmuskaat. Bak het daarna in een half pakje croma rondom bruin. Doe de uien, spaanse peper en en flinke scheut ketjab erbij en braadt dit 5 minuten door. Dan de tomaten erbij. Na 5 minuten doe je de bonen met het vocht erbij. Je dekt dit af met een laagje aardappels. Deze moeten een heel klein beetje in het nat liggen. Is dit niet het geval doe je er een beetje water bij. Nu nog een scheut ketjab en alles lekker laten pruttelen (ongeveer 2 uur). Als de aardappels goed gaar zijn is je vlees ook gaar

Stoofvlees Op Zijn Surinaams is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Surinaamse erwtensoep van tante Joos
46 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse kerriekip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moksi alesi met zoutvlees en garnalen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dhal Met Rijst (Surinaams-Hindoestaans)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept